Omroep- en geluidsinstallaties, muziek- en IP-audiodistributiesystemen
Systemen voor omroep-, spraak-, muziekweergave en digitale (IP) audio/video die volledig afgestemd zijn op de manifeste behoeften van eindgebruikers, bieden vaak meer mogelijkheden dan waar in eerste instantie aan gedacht wordt. Door digitale IP technieken toe te passen kan niet alleen op bekabeling en installatie bespaard worden; het maakt de systemen ook flexibeler waardoor deze eenvoudig(er) zijn terug- en op te schalen, al naar gelang de behoefte van het moment.

PSI biedt zowel een uniek en breed pakket aan systeemmogelijkheden op gebied van entertainment-, spraak- en muziekweergave voor o.a. podia, toneel en stadions als op het gebied van omroep- en achtergrond muziekdistributie voor openbare ruimten en gebouwen.

Middels akoestische simulatiesoftware wordt de geluidsinstallatie optimaal afgestemd op de lokale situatie en actuele behoefte. De gekozen systeemcomponenten en wijze van installeren staan onder alle omstandigheden garant voor een optimale spraakverstaanbaarheid.

PSI is gespecialiseerd in de integratie van voornoemde systemen als onderdeel van NEN2575 ontruimingsalarminstallaties. Hiermee worden, ten gevolge van gecombineerd gebruik, per saldo minder componenten , waaronder luidsprekers toegepast, waardoor niet alleen kosten worden beperkt, doch tevens de betrouwbaarheid en multiinzetbaarheid van de installatie wordt verhoogd. Een kleiner aantal luidsprekers, volledig afgestemd op de omgeving, maken een veel fraaier eindresultaat, ook esthetisch.  

Aan het laden
Aan het laden