Camera-observatie en bewaking (IP-CCTV)
Binnen een camera-observatiesysteem is, naast de kwaliteit van de camera zelf, de eenvoud van bediening en de mate waarin het proces voor de observant geautomatiseerd is, uitermate belangrijk. Voorzien van Intelligente Video Analyse (IVA) biedt PSI systemen met innovatieve mogelijkheden die de observant middelen biedt, die met minder inspanning meer situaties volgbaar en beheersbaar maken.  Afwijkende situaties worden namelijk automatisch door het systeem gesignaleerd en ook de beeldregie vindt (deels) automatisch plaats.

Door PSI toegepaste HD en 2K camera’s bieden daarnaast niet alleen een scherper beeld maar door intelligente inzet is tegelijkertijd ook het aantal benodigde camera’s te beperken, simpelweg omdat één camera meer gelijktijdig kan registreren.

Hoogwaardige H.264 videocompressie (en in de toekomst H.265) maakt dat niet alleen de benodigde databandbreedte binnen aanvaardbare grenzen blijft maar ook dat de opslagcapaciteit daarop aangepast kan worden. Op deze wijze kunnen langdurig(er) opnamen gemaakt worden en behouden de beelden hun maximale kwaliteit, zonder in te boeten op het aantal beelden per seconden.

Cameraobservatie wordt ook succesvol ingezet in verband metbijvoorbeeld kentekenherkenning ten behoeve van geautomatiseerde toegang, procesautomatisering en tellingen van personen en/of bewegende objecten.

Aan het laden
Aan het laden